NIEUWSARTIKEL

Het NGFG werkt samen: partner- en sponsorprogramma

Geplaatst op 02-10-2024  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Martine Passier / Karen Siemers

Puzzelstukje dat wordt toegevoegd aan puzzel

Het bestuur van het NGFG is bezig met het opzetten van een partner- en sponsorprogramma. Met dit programma willen we sterke samenwerkingen aangaan waar leden van profiteren. Denk aan kortingen op opleidingen, workshops en trainingen, toegang tot artikelen of evenementen waar je jouw kennis en netwerk kunt uitbreiden.  

Partnerschap 

Het NGFG ziet partnerschappen als een mooie kans om elkaar te versterken. Bijvoorbeeld door samen met organisaties waardevolle activiteiten te organiseren in samenwerking met het NGFG. Dit betekent dat je kunt deelnemen aan interessante sessies waarbij een organisatie de inhoud heeft afgestemd met het NGFG. Voor partners geldt dat ze NGFG-leden op verschillende manieren kunnen laten kennismaken met hun expertise. Dit kan naast via activiteiten ook door het schrijven van artikelen of korting geven voor de leden van het NGFG.   

Sponsorschap 

Sponsoren krijgen de mogelijkheid om zich zichtbaar te maken bij onze leden, bijvoorbeeld via onze website of nieuwsbrief. Via deze weg willen we relevante opleidingen, vacatures, evenementen of artikelen aanbieden aan onze leden. Daarnaast kunnen sponsoren ledenkortingen bieden op opleidingen, producten of diensten.  

Ledenvoordeel 

Het hoofddoel van dit partner- en sponsorprogramma is dat NGFG-leden profiteren van de positie van het NGFG als beroepsorganisatie voor FG's. Het bestuur wil door samen te werken met andere partijen vraag en aanbod beter met elkaar verbinden. Of het nu gaat om kortingen op opleidingen en trainingen, of toegang tot exclusieve netwerkevenementen: we zorgen ervoor dat onze partners en sponsoren je ondersteunen in je groei en ontwikkeling als FG. Zo maak je optimaal gebruik van het netwerk en de mogelijkheden die het NGFG biedt. 

Partner of sponsor worden? 

Vanuit het NGFG willen we samenwerken met opleiders, dienstverleners en andere organisaties in de sector die bijdragen aan onze missie. Ken jij een organisatie die perfect zou passen als partner of sponsor van het NGFG? Of is jouw eigen organisatie geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur ons dan een bericht en deel de samenwerkingsmogelijkheden. Samen zorgen we voor meer waarde voor jouw organisatie én voor onze NGFG-leden.