NIEUWSARTIKEL

NGFG stamcafé start 2025!

Geplaatst op 03-10-2024  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Caroline Brons, Erwin Daverveld, Marjolein Hoff

Café mensen proosten

Met aftrap op donderdag 30 januari 2025 start het NGFG stamcafé, een initiatief van NGFG-leden Caroline Brons, Erwin Daverveld en Marjolein Hoff, en bedoeld om NGFG-leden elkaar op een vaste locatie informeel te laten ontmoeten. Deze eerste bijeenkomst is de aftrap van een try-out met zo'n 4 tot 6 bijeenkomsten in 2025. De bedoeling is dat we eens per twee maanden samenkomen en iedere keer een interessant thema bedenken dat als kapstok dient voor goede gesprekken.

Het NGFG stamcafé, per keer maximaal 20 á 25 deelnemers, wil het karakter van een écht stamcafé benadrukken: informeel en laagdrempelig, waar mensen zich vrij voelen om met andere leden ongedwongen en in de vertrouwelijkheid over het vak te kunnen praten. Een plek waar je je thuis voelt en gelijkgestemde vakgenoten kan ontmoeten om je visie en verhaal te delen. 

Voor de bijeenkomsten tot de zomer 2025 maken we gebruik van een vaste locatie, te weten het Coachhuis Utrecht aan de Maliebaan. In de zomer volgt een evaluatie over de verdere opzet, locatie en invulling van het NGFG stamcafé. Mogelijk volgt na de zomer een initiatief in andere regio’s; voel je vrij om andere leden hiervoor te enthousiasmeren en breng jouw ideeën in!

Praktische informatie

  • Locatie: Coachhuis, Maliebaan 45 te Utrecht (de locatie is op 15 minuten loopafstand van station CS Utrecht, 5 minuten OV (bus 8) en (betaald) parkeren voor de deur).
  • Datum: donderdag 30 januari 2025.
  • Tijd: 17.00 - 19.00 uur.
  • Programma: tussen 17.30 en 18.00 uur vindt een groepsdiscussie plaats aan de hand van het thema 10 FG-schappen van elk een paar uur per week lukt best hoor.
  • Inwendige mens: tijdens de bijeenkomst zijn er broodjes, koffie en thee en sluiten wij af met een borrel.

Aanmelden is een must!

Aanmelden is noodzaak zodat wij rekening kunnen houden met de catering en opstelling in de ruimte. Bij meer dan 25 personen sluit de aanmelding: dus wees er snel bij en meld je nu hier aan!

Sponsor het NGFG stamcafé!

Om dit mooie initiatief tot een succes te maken, zijn wij nog op zoek naar enthousiaste sponsors die willen bijdragen aan een informele ontmoetingsplek voor vakgenoten. Denk je dat jouw organisatie hier een steentje aan kan bijdragen? Neem contact op met ons op en word een trotse sponsor van het NGFG stamcafé!

Meer informatie

Wil jij nog meer weten over dit mooie ledeninitiatief? Stuur dan via LinkedIn een berichtje aan Caroline Brons, Erwin Daverveld of Marjolein Hoff of maak gebruik van de contactinformatie op de NGFG-pagina Leden zoeken Leden